In ons team van 4 planners werken wij nauw samen. Een collega gaat dit sterke team verlaten en zijn we opzoek naar een opvolger. Ik ben Annelies en ik vertel je graag meer over mijn werkzaamheden bij Evita Zorg. Een dynamische thuiszorgorganisatie in Den Haag. Dagelijks maakt ons team de match tussen ruim 400 klanten en onze zorgverleners. We zijn verantwoordelijk voor alles wat er bij de planning van zorg komt kijken en ik doe dit met veel plezier. Ben je nieuwsgierig naar mijn werkzaamheden?  Lees dan verder.

__________________________________________

Het is vrijdagochtend. Ik kom vanochtend als 1e van de planners aan op kantoor. Er is al bedrijvigheid. De collega’s van HR zijn telefonisch al druk in gesprek en de officemanager vraagt me naar een afspraak. Ik start zelf met kijken in de overdracht van gisteravond. Zijn er bijzonderheden met klanten of zorgverleners? Ook check ik eerst of er nieuwe aanvragen zijn binnengekomen.

20191122_145634

Ik ga even thee halen in de keuken. Onderweg kom ik een zorgverlener tegen die een dossier van een klant komt afgeven op kantoor. Ze heeft net een zorgperiode afgesloten bij een klant, mooi om te horen hoe dit gegaan is. De keuken is bij Evita een centrale plek waar je altijd wel iemand tegen komt. Nu was het een zorgverlener, maar het kan ook net zo goed een klant zijn, een mantelzorger of iemand uit de wijk die informatie komt opvragen. Het is ook de plek waar we de verjaardagen van collega’s vieren. Afgelopen week was een van de wijkverpleegkundigen jarig en aten we met z’n allen een over heerlijk taartje.

20191121_114019

Ik loop eerst langs mijn collega van de financiële administratie met een vraag en dan via de wijkverpleegkundige naar mijn bureau. Van de wijkverpleegkundige hoor ik dat er zojuist een nieuwe zorgvraag binnen gekomen is. De persoon ligt nog in het ziekenhuis en mag naar verwachting over enkele dagen naar huis. Bij thuiskomst moet extra zorg ingezet worden. Eerst maar eens inventariseren welke zorg er dan nodig is en wat de omstandigheden zijn. Welke zorgverlener zal daar op z’n plaats zijn? Ik overleg het even met mijn collega. Dit is altijd even een puzzel

De nieuwe klant voer ik in het systeem in en de betrokken zorgverleners informeer ik. Ook een teamoverleg plan ik vast in zodat iedereen goed op de hoogte is van de situatie en de zorg goed van start kan gaan. Het vinden van de laatste zorgverlener om het zorgteam compleet te maken blijkt even lastig, een beetje overtuigingskracht helpt op die momenten. De dag vliegt om.

20191122_145144

Dit weekend ben ik diegene die de bereikbaarheidsdienst heeft. Het is belangrijk om ook buiten kantooruren bereikbaar te zijn voor spoedgevallen. Zondagavond word ik gebeld door een zorgverlener die ziek is en de volgende ochtend niet haar route kan doen. Er moet dus vervanging komen. Het puzzelen om dit op te vangen kan wederom beginnen. Ik heb al ideeën. De zorgverlener die ik vrijdagochtend sprak, kan misschien invallen. Ik kan vaker op haar rekenen en weet dat ze bekend is met de specifieke handeling die bij de klant verricht moet worden. Het is mijn prioriteit om dit goed af te handelen!

20191122_144953

Een nieuwe week gaat weer van start. Elke maandagochtend starten we met een overleg waarbij alle wijkverpleegkundigen en planners aanwezig zijn. De bijzonderheden van klanten en zorgverleners worden dan doorgenomen. Ik deel in het overleg dat de klant waar we afgelopen vrijdag op hebben zitten puzzelen, vanavond gaat starten. Na het overleg stort ik me weer op een aantal klanten die ingepland moeten worden.

20191108_105415

Zie jij jezelf deze werkzaamheden doen? Lijkt het jou leuk om ons gezellige team te komen versterken? Dan zou dit je nieuwe werkplek kunnen worden. Als planningscoördinator ben je onderdeel van het kantoorteam dat bestaat uit 21 medewerkers. De zorg die je inplant kan gaan om 15 minuten steunkousen aantrekken tot 24 uur per dag zorg. Elke zorg is anders. Evita Zorg levert zorg een vaste zorgverlener op tijden en dagen dat de klant dit wenst. Dit vereist niet alleen een goede planning en inlevingsvermogen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Susan Geerlofs of Ellis Timmerman via 070-3141600 of ga naar de volledige vacature op onze website.

Planningscoördinator, thuiszorgorganisatie 32-36 uur