Vacatures verzorgende

Vacatures verzorgende in de thuiszorg bij Evita Zorg

De verzorgenden van Evita Zorg helpen cliënten bij zeer gevarieerde, alledaagse handelingen. Om onze cliënten van goede kwalitatieve zorg te kunnen voorzien, hebben wij met regelmaat openstaande vacatures voor verzorgenden. Ben jij benieuwd naar de vacatures voor ‘verzorgende in de thuiszorg’? Bekijk dan eens de onderstaande vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste zorgverleners!

Vacatures verzorgende aan huis voor persoonlijke verzorging

De vacatures voor verzorgende aan huis zijn zeer uiteenlopend. Evita Zorg biedt persoonlijke verzorging afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt. Dat betekent dat de zorgvraag van onze cliënten zeer gevarieerd is en dat betekent ook dat de taken van de verzorgenden veelomvattend zijn. Je kunt denken aan het aantrekken van kleding, steunkousen en schoenen, hulp bij het wassen of douchen, hulp bij het bereiden en nuttigen van maaltijden, het bed opmaken, medicatie aanreiken, ogen druppelen en hulp bij het in en uit bed gaan. Daarnaast helpen de verzorgenden de cliënten om deze handelingen weer zelf uit te voeren, als dat enigszins nog mogelijk is.

Op zoek naar vacatures verzorgende niveau 2 of vacatures verzorgende IG?

Ben je op zoek naar vacatures voor verzorgende niveau 2 of vacatures voor verzorgende IG? Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar verzorgenden met verschillende opleidingsniveaus. Op deze pagina vind je de vacatures voor verzorgende niveau 2. Alle eerder genoemde werkzaamheden komen aan bod. Ben jij op zoek naar vacatures als verzorgende IG? Als verzorgende IG mag je bij Evita Zorg verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals het katheteriseren en het injecteren. De vacatures voor verzorgende IG vind je op deze pagina.

Vacatures verzorgende Den Haag – Regio Haaglanden

Als verzorgende van Evita Zorg ga je aan de slag in de regio Haaglanden. Voel jij je aangesproken door onze manier van werken en vind je het prettig om de cliënt te helpen met hun eigen zelfstandigheid? Bekijk dan de vacatures voor verzorgende in Den Haag op deze de pagina. Door middel van het sollicitatieformulier kun je eenvoudig solliciteren.