Vacatures palliatieve zorg

Vacatures palliatieve zorg

Het leven houdt niet op wanneer genezing niet meer mogelijk is. Dat is waar we bij Evita Zorg in geloven. Wij doen er alles aan om deze laatste levensfase zo comfortabel mogelijk te maken voor de klant én voor zijn of haar naasten. Daarom leveren wij palliatieve zorg op maat. Met palliatieve zorg doen we ons best om ongeneeslijk zieke mensen nog een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Het is van belang dat de klant omringd is door een klein, vertrouwd team zorgverleners. Wil je je graag aansluiten bij ons hechte team van palliatieve zorgverleners? Bekijk hieronder onze vacatures voor palliatieve zorg.

Meer weten over onze palliatieve zorg vacatures?

Wij hebben altijd vacatures voor palliatieve zorg openstaan op onze website. Ben je benieuwd wat werken in de palliatieve zorg inhoudt? Lees dan snel verder. We zien jouw reactie op (één van) de vacatures graag tegemoet. Als zorgverlener in de palliatieve zorg sta je klaar voor klanten die zich begeven in hun laatste levensfase. Je neemt angsten en onzekerheden bij hen en hun naasten weg en je schenkt aandacht aan belangrijke levensvragen. Palliatieve zorg gaat dus verder dan de zorg van de fysieke problemen en het geven van medicatie. In deze moeilijke periode wordt er ook veel aandacht besteed aan familie en andere naasten.

Spreken bovenstaande verantwoordelijkheden je aan? Bekijk dan hieronder onze palliatieve zorg vacatures. Wellicht zit er een vacature bij die aansluit bij jouw profiel.

Werken in de palliatieve zorg in Den Haag?

Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. Wij bieden thuiszorg, mantelzorgondersteuning, nachtzorg, dementiezorg, huishoudelijke hulp en dus ook palliatieve zorg. We zijn actief in de regio Haaglanden en met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken specifiek naar zorgverlener die flexibel, gemotiveerd en zelfstandig zijn. Bij Evita Zorg geloven we erin dat werken in de (palliatieve) thuiszorg een stuk efficiënter verloopt als deze wordt aangeboden door één zorgorganisatie. Deze efficiënte manier van werken leidt tot kostenbesparing.

Bekijk alle vacatures palliatieve zorg

Kun jij je vinden in de hierboven beschreven visie? Bekijk dan snel onze vacatures palliatieve zorg in Den Haag. We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan ons overzicht actuele vacatures.