Vacatures nachtdienst

Vacatures nachtdienst

Nachtzorg is een uitkomst voor chronisch zieke, psychogeriatrische en terminale klanten. Zij hebben namelijk vaak een dringende en langdurige zorgvraag, waardoor ook ‘s nachts iemand een oogje in het zeil moet houden. Ook voor klanten die thuis willen herstellen van een ziekenhuisopname, is nachtzorg een goede oplossing. Bij Evita Zorg bieden wij deze nachtzorg aan, evenals tal van andere thuiszorgproducten. Als je werkt in de nachtzorg, betekent het dat je waak- en/of slaapdiensten draait. Als zorgverlener slaap je dus in voorkomende gevallen bij de klant in huis.. Daarom is het van belang dat de klant omringd wordt door een hecht, klein team van zorgverleners. Wil jij werken in de nachtzorg? Bekijk dan hieronder onze (helpende) nachtdienst vacatures.

Meer weten over onze vacatures nachtdienst?

Regelmatig hebben we (helpende) nachtdienst vacatures openstaan op onze website. Wil je weten hoe het werken in de thuiszorg nachtdienst eruit ziet, lees dan snel verder. Blijkt dat één van de nachtdienst vacatures bij jou op het lijf geschreven is? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Als je werkt in de nachtdienst, help je klanten onder andere met het toedienen van medicijnen. Daarnaast help je hen met het naar bed gaan en nachtelijke toiletbezoekjes. Je zorgt ervoor dat de klant rustig en zorgeloos kan slapen terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Je komt tijdens je werk in aanraking met (chronisch) zieke, psychogeriatrische en terminale klanten. Als hun zorgvraag dringend en van lange duur is, kunnen we ook particuliere nachtzorg inzetten.

Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Bekijk dan bovestaand onze vacatures nachtdienst. Wellicht zit er een vacature bij die aansluit bij jouw profiel.

Werken in de nachtdienst

Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. Bij Evita Zorg geloven we erin dat werken in de thuiszorg een stuk efficiënter verloopt als deze wordt aangeboden door één zorgorganisatie. Deze efficiënte manier van werken leidt tot kostenbesparing. Wij bieden naast nachtzorg ook allerlei andere vormen van thuiszorg aan: mantelzorgondersteuning, dementiezorg, huishoudelijke hulp en palliatieve zorg. Wij zijn actief in de regio Haaglanden en regelmatig zijn we op zoek naar collega’s die willen in de nachtdienst thuiszorg in Den Haag. Ben je flexibel, gemotiveerd en zelfstandig? Dan zoeken we jou!

Vacatures nachtdienst Den Haag bekijken

Kun jij je vinden in de hierboven beschreven visie? Bekijk dan onze nachtdienst vacatures in Den Haag. We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan ons overzicht actuele vacatures.