Vacatures huishoudelijke hulp

Vacatures huishoudelijke hulp bij Evita Zorg

Heb jij altijd al willen werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg? Dat kan bij onze professionele thuiszorgorganisatie Evita Zorg. Evita Zorg neemt elke dag de zorg over van veel cliënten in de regio Haaglanden. De zorgvraag van onze cliënten is zeer uiteenlopend en kan op elk gewenst moment aangevraagd worden. Deze zorgaanpak vraagt om verschillende expertises binnen onze thuiszorgorganisatie. Met regelmaat is Evita Zorg op zoek naar huishoudelijke zorgverleners. Op deze pagina vind je ‘vacatures huishoudelijke hulp thuiszorg’.

Werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg

Huishoudelijke zorgverleners van Evita Zorg helpen met de alledaagse huishoudelijke taken, zoals het schoonmaken, helpen met wassen en strijken, boodschappen doen en maaltijden klaarmaken. In feite neem je als huishoudelijke zorgverlener de dagelijkse taken van cliënten over. De zorg voor onze cliënten is uiteraard ook afgestemd op de persoonlijke zorgvraag. Op deze manier is het werken in de thuiszorg als huishoudelijke hulp elke dag weer anders. Naast de huishoudelijke taken bieden de zorgverleners van Evita Zorg ook hulp bij verzorging en begeleiding, indien onze cliënten dat wensen.

Vacatures huishoudelijke hulp Den Haag – Regio Haaglanden

Als huishoudelijke zorgverlener van Evita Zorg ga je aan de slag in de regio Haaglanden. Binnen deze regio ga je aan het werk in een bepaalde wijk, waarbij je jouw eigen cliënten toegewezen krijgt. Wellicht ben jij de huishoudelijke hulp die wij zoeken in deze regio. Vind jij het prettig om zelfstandig te werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg en herken jij jezelf in de aanpak van Evita? Bekijk dan de ‘vacatures huishoudelijke hulp thuiszorg’ en vind je de vacature die bij jou past! Ben je op zoek naar andere thuiszorg vacatures? Bekijk dan het overzicht van alle openstaande vacatures.