Particuliere thuiszorg vacatures

Particuliere thuiszorg vacatures

Cliënten met een langdurige zorgvraag hebben vaak de voorkeur om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen en opname uit te stellen. Wij van Evita Zorg snappen dat deze mensen zo lang mogelijk in een vertrouwde omgeving verzorgd willen worden. Daarom leveren wij particuliere thuiszorg op maat. Particuliere thuiszorg houdt in dat onze thuiszorgverleners op gewenste dagen en tijdstippen bij onze cliënten thuis langskomen, soms tot wel 24 uur per dag. Een belangrijke factor bij particuliere zorg op maat, is dat de cliënt omringd is door een klein vertrouwd team van zorgverleners. Wil jij graag deel uitmaken van ons hechte team van zorgverleners? Bekijk dan hieronder onze particuliere thuiszorg vacatures!

Werken in de particuliere thuiszorg

Ben je benieuwd wat werken in de particuliere thuiszorg inhoudt? Hieronder leggen we het kort uit. Samen met de cliënt spreekt de wijkverpleegkundige door wat de zorgbehoefte is. Aan de hand van dit gesprek gaat de wijkverpleegkundige na wat de mogelijke financieringsvormen zijn. Blijkt dat de zorgbehoefte van de cliënt groter is en daardoor niet geheel gefinancierd wordt door de verzekering of gemeente? Dan kan de cliënt  particulier een zorgverlener zoals jij inschakelen. Wil je werken in de particuliere thuiszorg? Dan vind je bij Evita Zorg vacatures in de particuliere thuiszorg die passen bij jouw profiel en wensen.

Vacatures particuliere thuiszorg Den Haag

Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. Onze  zorgverleners zijn actief in de regio Haaglanden. We zijn regelmatig op zoek naar flexibele, gemotiveerde en zelfstandige zorgverleners voor de (particuliere) thuiszorg. Bij Evita Zorg zijn we ervan overtuigd dat werken in de thuiszorg een stuk efficiënter kan door één zorgverlener de gehele zorg te laten bieden. Deze efficiënte manier van werken in de thuiszorg leidt tot kostenbesparing.

Bekijk alle vacatures particuliere thuiszorg

Kun jij je vinden in de hierboven beschreven zienswijze? Bekijk dan snel onze vacatures voor particuliere thuiszorg in Den Haag. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! Wil je nog even verder oriënteren op vacatures? Bekijk dan ons overzicht actuele vacatures.