24-uurs zorg vacatures

24-uurs zorg vacatures

Als klanten thuis willen herstellen van een ziekenhuisopname of als zij een dringende en langdurige zorgvraag hebben, is 24-uurs zorg of nachtzorg een uitkomst. Evita Zorg biedt, naast tal van andere thuiszorgproducten, deze 24-uurs zorg aan. Dat wil zeggen dat onze zorgverleners waak- of slaapdiensten draaien. En omdat je als zorgverlener dichtbij de klant staat en in hetzelfde huis aanwezig bent en/of slaapt, is het belangrijk dat de klant een vertrouwd gevoel heeft bij je. Het is daarom van belang dat de klant omringd is door een klein, vertrouwd team van zorgverleners. Wil jij werken in de 24-uurs zorg? Bekijk dan hieronder onze 24-uurs zorg vacatures!

Meer weten over onze 24-uurs zorg vacatures?

We hebben altijd 24-uurs zorg vacatures openstaan op onze website. Wil je graag weten hoe werken in de 24-uurs zorg er ongeveer uit ziet? Lees dan snel verder. Is één van de 24-uurs zorg vacatures bij jou op het lijf geschreven? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Als zorgverlener help je je klanten onder andere met het toedienen van medicijnen, het naar bed gaan en nachtelijk toiletbezoeken. Je taak is om een oogje in het zeil te houden, zodat de klant rustig en zorgeloos de nacht in kan gaan. Als je gaat werken in de 24-uurs zorg, kom je veelal in aanraking met chronisch zieke, psychogeriatrische en terminale klanten. Ook wanneer een klant thuis wil herstellen van zijn/haar ziekenhuisopname, kan 24-uurs- of nachtzorg worden ingezet. Vaak komen de kosten van dergelijke zorg voor een deel in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar of het zorgkantoor. Particuliere nachtzorg kan altijd worden ingezet als de zorgvraag dringender en van langere duur is.

Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Bekijk dan bovenstaand onze 24-uurs zorg vacatures. Wellicht zit er een vacature bij die aansluit bij jouw profiel.

Werken in de 24 uurs zorg Den Haag?

Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. Wij bieden allerlei vormen van thuiszorg aan: mantelzorgondersteuning, dementiezorg, huishoudelijke hulp, palliatieve zorg en dus ook (particuliere) nacht- en 24-uurs zorg. Wij zijn actief in de regio Haaglanden en regelmatig zijn we op zoek naar collega’s die willen werken in de 24-uurs zorg in Den Haag. Ben je flexibel, gemotiveerd en zelfstandig? Dan zul je goed in ons team passen! Bij Evita Zorg geloven we erin dat werken in de thuiszorg een stuk efficiënter verloopt als deze wordt aangeboden door een vast team van zorgverleners.

Bekijk alle vacatures 24-uurs zorg

Kun jij je vinden in de hierboven beschreven zienswijze? Bekijk dan onze vacatures 24-uurs zorg in Den Haag. We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan ons overzicht actuele vacatures.