Vacatures thuiszorg: vind de vacature die bij je past!

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar nieuwe medewerkers. Om alle verschillende vormen van thuiszorg 24 uur per dag te kunnen bieden, zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken. Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures thuiszorg? Bekijk dan snel de vacatures thuiszorg van Evita Zorg!

Werken in de thuiszorg in een professionele organisatie

Altijd al willen werken in de thuiszorg? En ben je daarom op zoek naar thuiszorg vacatures? Evita Zorg biedt jou een uitdagende functie in een vooruitstrevende, professionele organisatie met korte lijnen. Werken in de thuiszorg vraagt om een flexibele, gemotiveerde en zelfstandige houding van de zorgverleners van Evita. Volgens Evita Zorg kan werken in de thuiszorg een stuk efficiënter door één zorgverlener alle voorkomende zorg te laten bieden. Deze efficiënte manier van werken in de thuiszorg leidt tot kostenbesparing en de zorg wordt ook volledig afgestemd op de wensen van de cliënt. Dat niet alleen: als zorgverlener krijg jij de kans om kennis te maken met alle facetten van werken in de thuiszorg. Binnen Evita Zorg is veel aandacht voor opleiding en scholing van medewerkers, zodat jij je voortdurend blijft ontwikkelen. Daarom hebben we doorlopend thuiszorg vacatures.

Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg
Thuiszorg vacatures waaronder verpleegkundige

Vacatures verpleegkundige

Heb jij altijd al willen werken als verpleegkundige in de thuiszorg? Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar verpleegkundige in de thuiszorg. Als verpleegkundige bij Evita Zorg ga je aan de slag in de regio Haaglanden. Voel jij je aangesproken door onze werkwijze en ben je nieuwsgierig naar de openstaande vacatures? Bekijk ze dan snel!

Vacatures verpleegkundige
Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende

Vacatures verzorgende

Ben jij op zoek naar vacatures verzorgende in de regio Haaglanden? Met regelmaat zijn wij op zoek naar verzorgende die graag ons team willen versterken. Voel jij je aangesproken door onze organisatie en ben jij ervan overtuigd dat jij past binnen onze thuiszorgorganisatie? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!

Vacatures verzorgende
Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende IG

Vacatures verzorgende IG

Naast de vacatures voor verzorgende zijn we regelmatig ook op zoek naar verzorgende IG. Voor beide functiegroepen bieden wij uitdagende functies aan. Ben jij benieuwd naar onze vacatures voor verzorgende IG en zie jij jezelf al werken in een professionele thuiszorgorganisatie? Klik dan snel verder en vind de functie die bij jou past!

Vacatures verzorgende IG
Thuiszorg vacatures waaronder helpende

Vacatures helpende

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar enthousiaste helpenden, die zichzelf in de aanpak van Evita herkennen. Als helpende wordt je ingezet om onze cliënten te helpen in laag complexe zorgverlening situaties. Voldoe jij aan de vereiste voor deze functie en wil jij graag werken in de thuiszorg? Bekijk dan snel onze vacatures!

Vacatures helpende
Thuiszorg vacatures waaronder huishoudelijke hulp

Vacatures huishoudelijke hulp

Wil jij graag aan het werk als huishoudelijke hulp in de thuiszorg? Dat kan bij onze professionele thuiszorgorganisatie Evita Zorg. Huishoudelijke zorgverleners van Evita Zorg helpen onze cliënten met de alledaagse huishoudelijke taken. Bekijk hier de vacatures voor huishoudelijke zorgverleners.

Vacatures huishoudelijke hulp
Thuiszorg vacatures waaronder dagbesteding

Vacatures dagbesteding

Met regelmaat hebben wij als thuiszorgorganisatie dagbesteding vacatures openstaan voor Evita Lokaal. Als dagbesteding begeleider verzorg je een gevarieerd programma voor ouderen. Samen met de ouderen ben je zowel geestelijk als lichamelijk actief bezig. Benieuwd naar de dagbesteding vacatures? Bekijk ze hier!

Vacatures dagbesteding
Thuiszorg vacatures waaronder particuliere thuiszorg

Vacature particuliere thuiszorg

Als zorgverlener van particuliere thuiszorg wordt je ingeschakeld voor cliënten, waarbij de zorgbehoefte groter is en daardoor niet geheel gefinancieerd kan worden door de verzekering. Als zorgverlener help je cliënten op gewenste dagen en tijdstippen. Bekijk hier de particuliere thuiszorg vacatures.

Particuliere thuiszorg vacatures
Thuiszorg vacatures waaronder palliatieve zorg

Vacatures palliatieve thuiszorg

Als zorgverlener in de palliatieve zorg sta je klaar voor klanten die zich begeven in hun laatste levensfase. Je neemt angsten en onzekerheden bij hen en hun naasten weg. Wil je je graag aansluiten bij ons hechte team van palliatieve zorgverleners? Bekijk hier de vacatures voor palliatieve zorg.

Palliatieve thuiszorg vacatures
Thuiszorg vacatures waaronder 24-uurs zorg

24-uurs zorg vacatures

Als je gaat werken in de 24-uurs zorg, kom je veelal in aanraking met chronisch zieke, psychogeriatrische en terminale klanten. Ook wanneer een klant thuis wil herstellen van zijn/haar ziekenhuisopname, kan 24-uurs- of nachtzorg worden ingezet. Bekijk hier de 24-uurs zorg vacatures.

24-uurs zorg vacatures
Thuiszorg vacatures in de nachtdienst

Vacatures nachtdienst

Als je werkt in de nachtdienst, zorg je ervoor dat de klant rustig en zorgeloos kan slapen terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Je helpt onder andere met het toedienen van medicijnen, met het naar bed gaan en met nachtelijke toiletbezoekjes. Bekijk hier de openstaande vacatures voor de nachtdienst.

Nachtdienst vacatures
Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg

Alle vacatures

De zorgverlening van Evita Zorg varieert van eenvoudige tot complexe situaties en dat vraag om medewerkers met uiteenlopende expertises, vandaar dat wij regelmatig op zoek zijn naar medewerkers uit verschillende functiegroepen. Benieuwd of er een geschikte vacature voor jou openstaat? Kijk snel verder!

Alle thuiszorg vacatures
Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg

Vacatures thuiszorg Den Haag – Regio Haaglanden

Ben jij op zoek naar vacatures thuiszorg Den Haag? Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. De zorgverleners van Evita Zorg zijn actief in de regio Haaglanden. Wil jij deel uitmaken van ons Evita Zorg-team? Bekijk dan eens de vacatures thuiszorg Den Haag en vind de vacature die bij jou past! Door middel van het sollicitatieformulier kun je solliciteren voor de thuiszorg vacatures.

Vacatures thuiszorg voor HBO-V studenten

Ben je op dit moment nog aan het studeren en volg je de opleiding HBO-V? Onze vacatures thuiszorg zijn ook geschikt voor HBO-V studenten. Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar HBO-V studenten die gemotiveerd zijn om in de thuiszorg te werken. Wij vinden het belangrijk om studenten een kans te geven om kennis te maken met het werkveld. Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de thuiszorg, een bijbaan in de thuiszorg of jouw eerste baan na het afstuderen? Bekijk onze thuiszorg vacatures en neem contact met onze HR afdeling op via het telefoonnummer: 070 – 31 41 605.