Evita werkt samen met vakbekwame en/of gediplomeerde mensen die hun werk op het hoogste niveau uitvoeren, respectvol omgaan en communiceren met anderen, denken en handelen in mogelijkheden, zich verantwoordelijk voelen, waarmaken wat zij toezeggen en er naar streven verwachtingen te overtreffen. Precies zoals Evita zich gedraagt naar al haar zorgverleners.

Om die reden hanteren we de 4 gedragsregels van Evita Zorg. Al onze zorgverleners onderschrijven deze gedragsregels, die nodig zijn om onze 4 zekerheden te garanderen.

Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg
Alle thuiszorg vacatures

De zorgverlening van Evita Zorg varieert van eenvoudige tot complexe situaties en van korte momenten tot 24-uurs zorg. Wij zijn dus altijd op zoek naar zorgverleners uit verschillende functiegroepen. Benieuwd of er een geschikte vacature voor jou openstaat? Kijk snel verder!

Thuiszorg vacatures waaronder verpleegkundige
Vacatures verpleegkundige

Heb jij altijd al willen werken als verpleegkundige in de thuiszorg? Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar verpleegkundige in de thuiszorg. Ben je nieuwsgierig naar de openstaande vacatures? Bekijk ze dan snel!

Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende
Vacatures verzorgende

Met regelmaat zijn wij op zoek naar verzorgenden die graag ons team willen versterken. Ben jij ervan overtuigd dat jij past binnen onze thuiszorgorganisatie? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!

Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende IG
Vacatures verzorgende IG

Ben jij benieuwd naar onze vacatures voor verzorgende IG en zie jij jezelf al werken in een professionele thuiszorgorganisatie? Klik dan snel verder en vind de functie die bij jou past!

Thuiszorg vacatures waaronder helpende
Vacatures helpende

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar enthousiaste helpenden. Als helpende wordt je ingezet om klanten te helpen in laag complexe situaties. Voldoe jij aan de vereiste voor deze functie en wil jij graag werken in de thuiszorg? Bekijk dan snel onze vacatures!

Thuiszorg vacatures waaronder huishoudelijke hulp
Vacatures huishoudelijke hulp

Wil jij graag aan het werk als huishoudelijke hulp in de thuiszorg? Dat kan bij onze thuiszorgorganisatie. Huishoudelijke zorgverleners helpen onze klanten met de alledaagse huishoudelijke taken. Bekijk hier de vacatures voor huishoudelijke zorgverleners.

Thuiszorg vacatures waaronder dagbesteding
Vacatures dagbesteding

Met regelmaat hebben wij vacatures dagbesteding openstaan voor Evita Lokaal. Als begeleider dagbesteding verzorg je een gevarieerd programma voor ouderen. Benieuwd naar de dagbesteding vacatures? Bekijk ze hier!

Thuiszorg vacatures waaronder particuliere thuiszorg
Particuliere thuiszorg vacatures

Als zorgverlener in de particuliere thuiszorg wordt je ingeschakeld voor klanten, die hulp op maat zoeken. Als zorgverlener help je klanten op gewenste dagen en tijdstippen. Bekijk hier de particuliere thuiszorg vacatures.

Thuiszorg vacatures waaronder palliatieve zorg
Palliatieve thuiszorg vacatures

Als zorgverlener in de palliatieve zorg sta je klaar voor klanten die zich begeven in hun laatste levensfase; mensen die thuis willen sterven. Wil je je graag aansluiten bij ons hechte team van palliatieve zorgverleners? Bekijk hier de vacatures voor palliatieve zorg.

Thuiszorg vacatures waaronder 24-uurs zorg
24-uurs zorg vacatures

Als je gaat werken in de 24-uurs zorg, kom je bij chronisch zieken, psychogeriatrische – en terminale klanten. Ook wanneer een klant thuis wil herstellen van ziekenhuisopname, kan 24-uurs- of nachtzorg worden ingezet. Bekijk hier de 24-uurs zorg vacatures.

Thuiszorg vacatures in de nachtdienst
Vacatures nachtzorg

Als je werkt in de nachtdienst, zorg je ervoor dat de klant of zijn mantelzorger rustig en zorgeloos kan slapen terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Je helpt onder andere met het toedienen van medicijnen, met het naar bed gaan en met nachtelijke toiletbezoekjes. Bekijk hier de openstaande vacatures voor  nachtzorg.