Vacatures thuiszorg: vind de vacature die bij je past!

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar nieuwe medewerkers. Om alle verschillende vormen van thuiszorg 24 uur per dag te kunnen bieden, zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken. Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures thuiszorg? Bekijk dan snel de vacatures thuiszorg van Evita Zorg!

Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg
Alle thuiszorg vacatures

De zorgverlening van Evita Zorg varieert van eenvoudige tot complexe situaties en van korte momenten tot 24-uurs zorg. Wij zijn dus altijd op zoek naar zorgverleners uit verschillende functiegroepen. Benieuwd of er een geschikte vacature voor jou openstaat? Kijk snel verder!

Thuiszorg vacatures waaronder verpleegkundige
Vacatures verpleegkundige

Heb jij altijd al willen werken als verpleegkundige in de thuiszorg? Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar verpleegkundige in de thuiszorg. Ben je nieuwsgierig naar de openstaande vacatures? Bekijk ze dan snel!

Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende
Vacatures verzorgende

Met regelmaat zijn wij op zoek naar verzorgenden die graag ons team willen versterken. Ben jij ervan overtuigd dat jij past binnen onze thuiszorgorganisatie? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!

Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende IG
Vacatures verzorgende IG

Ben jij benieuwd naar onze vacatures voor verzorgende IG en zie jij jezelf al werken in een professionele thuiszorgorganisatie? Klik dan snel verder en vind de functie die bij jou past!

Thuiszorg vacatures waaronder helpende
Vacatures helpende

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar enthousiaste helpenden. Als helpende wordt je ingezet om klanten te helpen in laag complexe situaties. Voldoe jij aan de vereiste voor deze functie en wil jij graag werken in de thuiszorg? Bekijk dan snel onze vacatures!

Thuiszorg vacatures waaronder huishoudelijke hulp
Vacatures huishoudelijke hulp

Wil jij graag aan het werk als huishoudelijke hulp in de thuiszorg? Dat kan bij onze thuiszorgorganisatie. Huishoudelijke zorgverleners helpen onze klanten met de alledaagse huishoudelijke taken. Bekijk hier de vacatures voor huishoudelijke zorgverleners.

Thuiszorg vacatures waaronder dagbesteding
Vacatures dagbesteding

Met regelmaat hebben wij vacatures dagbesteding openstaan voor Evita Lokaal. Als begeleider dagbesteding verzorg je een gevarieerd programma voor ouderen. Benieuwd naar de dagbesteding vacatures? Bekijk ze hier!

Thuiszorg vacatures waaronder particuliere thuiszorg
Particuliere thuiszorg vacatures

Als zorgverlener in de particuliere thuiszorg wordt je ingeschakeld voor klanten, die hulp op maat zoeken. Als zorgverlener help je klanten op gewenste dagen en tijdstippen. Bekijk hier de particuliere thuiszorg vacatures.

Thuiszorg vacatures waaronder palliatieve zorg
Palliatieve thuiszorg vacatures

Als zorgverlener in de palliatieve zorg sta je klaar voor klanten die zich begeven in hun laatste levensfase; mensen die thuis willen sterven. Wil je je graag aansluiten bij ons hechte team van palliatieve zorgverleners? Bekijk hier de vacatures voor palliatieve zorg.

Thuiszorg vacatures waaronder 24-uurs zorg
24-uurs zorg vacatures

Als je gaat werken in de 24-uurs zorg, kom je bij chronisch zieken, psychogeriatrische – en terminale klanten. Ook wanneer een klant thuis wil herstellen van ziekenhuisopname, kan 24-uurs- of nachtzorg worden ingezet. Bekijk hier de 24-uurs zorg vacatures.

Thuiszorg vacatures in de nachtdienst
Vacatures nachtzorg

Als je werkt in de nachtdienst, zorg je ervoor dat de klant of zijn mantelzorger rustig en zorgeloos kan slapen terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Je helpt onder andere met het toedienen van medicijnen, met het naar bed gaan en met nachtelijke toiletbezoekjes. Bekijk hier de openstaande vacatures voor  nachtzorg.

Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg

Werken in de thuiszorg in een professionele organisatie

Altijd al willen werken in de thuiszorg? En ben je daarom op zoek naar thuiszorg vacatures? Evita Zorg biedt jou een uitdagende functie in een vooruitstrevende, professionele organisatie met korte lijnen. Werken in de thuiszorg vraagt om een flexibele, gemotiveerde en zelfstandige houding van de zorgverleners van Evita. Volgens Evita Zorg kan werken in de thuiszorg een stuk efficiënter door één zorgverlener alle voorkomende zorg te laten bieden. Deze efficiënte manier van werken in de thuiszorg leidt tot kostenbesparing en de zorg wordt ook volledig afgestemd op de wensen van de cliënt. Dat niet alleen: als zorgverlener krijg jij de kans om kennis te maken met alle facetten van werken in de thuiszorg. Binnen Evita Zorg is veel aandacht voor opleiding en scholing van medewerkers, zodat jij je voortdurend blijft ontwikkelen. Daarom hebben we doorlopend thuiszorg vacatures.

Vacatures thuiszorg Den Haag – Regio Haaglanden

Ben jij op zoek naar vacatures thuiszorg Den Haag? Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. De zorgverleners van Evita Zorg zijn actief in de regio Haaglanden. Wil jij deel uitmaken van ons Evita Zorg-team? Bekijk dan eens de vacatures thuiszorg Den Haag en vind de vacature die bij jou past! Door middel van het sollicitatieformulier kun je solliciteren voor de thuiszorg vacatures.

Vacatures thuiszorg voor HBO-V studenten

Ben je op dit moment nog aan het studeren en volg je de opleiding HBO-V? Onze vacatures thuiszorg zijn ook geschikt voor HBO-V studenten. Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar HBO-V studenten die gemotiveerd zijn om in de thuiszorg te werken. Wij vinden het belangrijk om studenten een kans te geven om kennis te maken met het werkveld. Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de thuiszorg, een bijbaan in de thuiszorg of jouw eerste baan na het afstuderen? Bekijk onze thuiszorg vacatures en neem contact met onze HR afdeling op via het telefoonnummer: 070 – 31 41 605.