Evita is een innovatieve, ambitieuze en sterk groeiende thuiszorgorganisatie in Den Haag met een ondernemende manier van werken. Het bedrijf is daarbij volop in beweging. De missie van Evita is om haar klanten zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te laten leven in een vertrouwde omgeving. De circa 200 zorgprofessionals van Evita Zorg verlenen dagelijks verzorging, verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding en nacht- of 24-uurszorg aan zorgvragers en helpen daarbij gemiddeld 800 klanten op jaarbasis. Evita Zorg wil haar klanten zo ondersteunen dat zij zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze willen en gewend zijn.

Vanuit de eigen Evita Academie worden deze zorgprofessionals bijgeschoold en op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg en worden ook nieuwe zorgprofessionals opgeleid. Daarnaast worden vanuit Evita Lokaal, een modern en fris Huis van de Wijk, dagbesteding en activiteiten voor wijkbewoners georganiseerd.

Wil je direct solliciteren bij Evita Zorg?

solliciteer direct

Als zorgverlener van Evita Zorg is het belangrijk dat je je kunt identificeren met de 4 gedragsregels van Evita Zorg.

• Ik help u thuis het leven voort te zetten zoals u dat wilt
• Ik kom naast u staan, u kunt mij vertrouwen
• Ik hoor wat u wilt en handel er naar
• Ik werk met passie en ontwikkel mijzelf

Met ‘ik’ bedoelen we iedereen die voor Evita werkt; zorgverleners én ook medewerkers op kantoor.

Uitgelichte vacature

Wijkverpleegkundige – fulltime –
Continu bezig met het vormgeven en organiseren van de allerbeste zorg voor (potentiële) klanten.

Heb je een warme persoonlijkheid, ben je klantgericht, stressbestendig en geeft het jou voldoening om deze eindverantwoordelijke rol te dragen? Ben je flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit? Word dan wijkverpleegkundige bij Evita Zorg!

Klik hieronder door naar de hele vacature.

Actuele vacatures

Toon meer vacatures