Evita Zorg is een innovatieve thuiszorgorganisatie voor de regio Haaglanden. De zorgprofessionals van Evita Zorg verlenen dagelijks verzorging, verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding en (palliatieve) nacht- of 24-uurszorg aan zorgvragers. Evita Zorg wil haar klanten zo ondersteunen dat zij zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze willen en gewend zijn. Wil je solliciteren bij Evita Zorg, klik dan hier voor onze vacaturepagina.

Als zorgverlener van Evita Zorg is het belangrijk dat je je kunt identificeren met de 4 gedragsregels van Evita Zorg.

De 4 gedragsregels van Evita Zorg

• Ik help u thuis het leven voort te zetten zoals u dat wilt
• Ik kom naast u staan, u kunt mij vertrouwen
• Ik hoor wat u wilt en handel er naar
• Ik werk met passie en ontwikkel mijzelf

Met ‘ik’ bedoelen we iedereen die voor Evita werkt; zorgverleners èn ook medewerkers op kantoor.

Actuele vacatures

Toon meer vacatures