Wat kunnen we voor u betekenen?

Evita Zorg is een organisatie die professionele zorg en ondersteuning aan huis biedt. Volgens onze visie vraagt thuiszorg altijd om een persoonlijke benadering. Op die manier helpen we u graag zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij zijn een thuiszorgorganisatie en daarom graag 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag.

Wij begrijpen het daarom goed dat u in uw zoektocht naar de meest geschikte zorg vragen heeft. Wij beantwoorden dan ook graag al uw vragen over thuiszorg, zowel algemeen als specifiek voor Evita Zorg. Hieronder vindt u de links naar verscheidene onderwerpen.

Op deze pagina’s vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of wilt u meer thuiszorg informatie? Neem dan even direct contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ook onze brochure downloaden.

Vergelijk ons op KiesvoorjeZorg.nl

Vergelijk nu!

 Zo lang mogelijk thuisblijven?

Wij ontvangen veel vragen over hoe lang er thuis gewoond kan blijven worden; vind hier alle antwoorden op vragen die daarmee te maken hebben.

Hoe lang kan ik thuis wonen?

Hoe regel ik thuiszorg?

Wij begrijpen heel goed dat u in uw zoektocht naar de meest geschikte zorg vragen heeft. Wij beantwoorden dan ook graag al uw vragen over thuiszorg, zowel algemeen als voor Evita specifiek.

Hoe regel ik thuiszorg?

Wat kost thuiszorg?

Evita Zorg is er voor iedereen met een vraag naar zorg thuis; ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, na ontslag uit een ziekenhuis en mensen in de laatste fase van hun leven.

Wat kost thuiszorg?