Wat kunnen wij voor u betekenen?

Evita Zorg is o.a. gespecialiseerd in dementiezorg. Dementie zorgt voor veel veranderingen in het dagelijkse leven van de persoon in kwestie en de mensen in zijn of haar omgeving. Evita Zorg kan helpen bij het omgaan met dementie en bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding. Ook andere taken die niet meer door familie of mantelzorgers kunnen worden gedaan, worden overgenomen door de zorgverleners van Evita Zorg

U zoekt dementiezorg

Mensen met dementie kunnen ervoor kiezen om thuis te blijven wonen. Vaak is alleen wijkverpleging door de complexe situatie niet langer toereikend. Dankzij maatwerkoplossingen van Evita Zorg kan er toch goede hulp geboden worden. Met een vast team aan zorgverleners. Op door u gewenste tijden. Partners, familieleden of andere mantelzorgers leren met hulp van Evita Zorg omgaan met dementie. Ook voor echtparen of partners wordt gezorgd zodat echtparen zolang mogelijk samen thuis kunnen wonen.

Thuiszorg aanvragen

Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie en daarom graag 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Dus in geval van dringende zaken ook ‘s avonds en in het weekend. Heeft u vragen over dementiezorg? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.