De uitbraak van het corona virus in Nederland heeft veel mensen onzeker gemaakt op allerlei terreinen. Ook op het gebied van de gezondheidszorg.

Is het bijvoorbeeld wel veilig om nu thuiszorg aan te vragen voor mijzelf of mijn ouders? Evita wil deze onzekerheid graag wegnemen.

20200420-Project-PBM's-Corona-(4)Evita werkt voor alle typen van thuiszorg beschermd en volgens duidelijke hygiëne-protocollen.

Dat betekent dat alle zorgverleners van de huishoudelijk verzorgenden tot de verpleegkundigen beschermd werken. Zij dragen een mondmasker en handschoenen. Daarnaast houden zij een strak hygiëne-protocol aan en bewaren indien mogelijk de 1,5 meter afstand. Dit heeft er toegeleid dat Evita het aantal besmettingen tot een minimum heeft kunnen beperken.

Hetgeen ontzettend veel vertrouwen geeft aan onze zorgverleners en onze klanten en naasten. Hierdoor kan de zorg gewoon doorgaan. Dit is ontzettend belangrijk zeker nu het netwerk van veel ouderen minder kan bijspringen.

Wilt u thuiszorg aanvragen, neem dan contact op met één van onze wijkverpleegkundigen.

Zij zijn beschikbaar om met u te overleggen over de mogelijkheden van thuiszorg, stellen indien nodig een indicatie en kunnen daarnaast ook adviseren over de verschillende financieringsvormen die er zijn om zorg (eventueel op afstand) in te zetten.

Mocht u vragen hebben of overleg willen over zorg aan huis, belt of mailt u ons dan gerust. Eén van onze wijkverpleegkundigen staat u graag te woord. Mail: wijkverpleegkundigen@evitazorg.nl

Telefoon: 070-3141602