Vanaf maandag 11 mei gaat het spreekuur telefonisch en via beeldbellen weer van start. GZ-neuropsycholoog dr. Caroline Jurgens beantwoordt uw vragen over het geheugen op oudere leeftijd.
Iedereen vergeet wel eens wat en enige vergeetachtigheid hoort ook bij de normale veroudering. Wanneer vergeetachtigheid toeneemt of lastig wordt in het dagelijks functioneren, kan iemand zich er zorgen over maken.
Het bespreken van de geheugenproblemen kan dan helpen.
Iedere tweede maandag van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u bellen naar 070 -314 16 00 voor het telefonisch spreekuur.
Voor vragen of het maken van een beeldbel- of telefonische afspraak is dr. Caroline Jurgens te bereiken via c.jurgens@evitazorg.nl
Mocht u niet beschikken over e-mail dan kunt u contact opnemen met Daniela Boerboom via 070 – 314 16 00.
caroline jurgens landscape
 
Het spreekuur is bedoeld voor mensen die vragen of twijfels hebben over hun eigen geheugen of stemming. Maar de vragen kunnen ook gaan over een partner of familielid met geheugenproblemen. Eventueel kan er kort een test of vragenlijst worden afgenomen. U kunt voorlichting krijgen over bijvoorbeeld het geheugen, (signalen van) dementie, maar ook worden eventuele tips en adviezen besproken.
Er is geen verwijzing van de huisarts nodig en er zijn geen kosten verbonden aan het spreekuur. Het gesprek is vertrouwelijk en aan het eind volgt een vrijblijvend advies.