Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij

U bent gevallen en voelt zich niet goed. U kunt niet meer opstaan om de telefoon te bereiken. Wat moet u doen? Een voorbeeld dat regelmatig voorkomt. In zo’n situatie biedt een personenalarmering uitkomst. Het stelt u in staat langer zelfstandig en veilig thuis te blijven wonen. Het geeft vertrouwen dat u in uw huis kunt doen wat u wilt, maar in geval van nood met 1 druk op de knop in verbinding staat met een professionele alarmcentrale die u kan helpen. Deze hulp is 24 uur per dag oproepbaar. Zowel alleenwonenden als echtparen maken gebruik van personenalarmering. Wanneer u bijvoorbeeld minder mobiel bent of meer risico op vallen heeft , geeft het personenalarm een gerust gevoel voor u en uw dierbaren.

Per 1 mei 2016 is Evita Zorg een samenwerking gestart met Saffier de Residentiegroep waarbij zij gezamenlijk personenalarmering aanbieden in de wijken Benoordenhout, Statenkwartier, Bezuidenhout, Archipel, Vogelwijk, Scheveningen en Belgisch park. Bewoners van deze wijken kunnen een alarmabonnement afsluiten met Saffier De Residentiegroep waarbij zorgverleners van Evita Zorg de alarmopvolging verzorgen. Door deze samenwerking leveren beide zorgaanbieders gezamenlijk een bijdrage aan het langer zelfstandig en veilig thuis blijven wonen van ouderen in de wijken waar zij actief zijn.

Informatie

Wilt u meer informatie over personenalarmering, dan kunt u contact opnemen met Martina Bal via telefoonnummer 070-3141602 of per mail: m.bal@evitazorg.nl