Wat kunnen we voor u betekenen?

Mensen met een langdurige zorgvraag kiezen er bij voorkeur voor om zo lang mogelijk thuis te blijven en opname uit te stellen. Soms is er aanvullende particuliere financiering nodig om tot een passende invulling van de professionele zorg te komen. Evita Zorg levert deze particuliere zorg op maat. Evita Zorg levert de zorg op gewenste tijden en dagen en gedurende langere tijdsblokken. Soms tot wel 24 uur per dag. Een andere voorwaarde voor langdurige zorg thuis is dat er sprake is van een klein en vertrouwd team van zorgverleners dat de zorg op maat verleent. Tenslotte is intensieve betrokkenheid van een partner, inzet van familie of andere mantelzorgers een belangrijke factor.

U zoekt particuliere thuiszorg?

Evita Zorg biedt particuliere thuiszorg. Samen met onze wijkverpleegkundige spreekt u tijdens een huisbezoek af wat uw zorgbehoefte is. Naar aanleiding van dit gesprek kijken we naar mogelijke financieringsvormen. Als uw zorgbehoefte groter is dan uw zorgvraag dan wordt de zorg misschien niet volledig gefinancierd door uw verzekering of gemeente. In dat geval kunt u de zorg van onze zorgverleners particulier inschakelen. De wijkverpleegkundige van Evita Zorg gaat met u in overleg op zoek naar de best passende zorgverleners. Hierna wordt er naar uw wens een persoonlijk zorgplan op maat opgesteld.

Thuiszorg aanvragen

Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie en daarom 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Dus in geval van dringende zaken ook ‘s avonds en in het weekend. Heeft u vragen over particuliere thuiszorg? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.