Nieuws

U bent hier:||Nieuws

Activiteiten voor mantelzorgers

Op verzoek van een aantal mantelzorgers heeft Evita besloten om op verschillende manieren een podium voor mantelzorgers te creëren. Iedereen is welkom om zich te oriënteren en te blijven komen.  U kunt terecht voor: Advies en informatie over voorzieningen en (financiële) regelingen Luisterend oor (emotionele steun) Praktische hulp (bijv. bij aanvragen WMO indicaties) Ordenen en/of tijdelijk regisseren van de zorg  Inloop koffieochtend voor mantel ...lees meer »

Van bloemen plukken naar de zorg -BLOG-

Mijn naam is Cynthia Hulshof en ik ben 31 jaar. Ik ben het typische voorbeeld van een zij-instromer, ik zal vertellen hoe dat is gekomen: Nog niet lang geleden stond ik elke dag bloemen te plukken: hard werken en niet veel nadenken, tja het enige waar ik aan dacht was “hoe snel gaat de dag vandaag?”. Altijd moeilijk gedoe met contracten en voor ik het wist stond ik weer bij een andere tuinder met weer andere bloemen. Ik had werkelijk geen idee wa ...lees meer »

Nieuwe lichting MBO-V gediplomeerden

De afgelopen 2 jaar leerden en werkten een groep toppers voor het MBO diploma verpleegkunde in de Evita Academie. Op vrijdag 19 juli mochten ze het mooie diploma in ontvangst nemen in het bijzijn van familie, vrienden en collega's. Evita wenst allen een mooie carrière in de zorg. ...lees meer »

Wethouder Parbhudayal bezoekt Evita

Op maandag 1 juli bezocht wethouder Kavita Parbhudayal Evita Lokaal, Evita Zorg en de Evita Academie. De wethouder opende de nieuwe locatie van de Evita Academie en ging in gesprek met Evita zorgverleners, klanten, mantelzorgers en vrijwilligers. Waardevol dat wethouder Parbhudayal de dialoog aangaat met aanbieders zorg en welzijn over de gezamenlijke uitdaging om ouderen te ondersteunen en zo lang mogelijk zingevend en zelfredzaam in eigen wijk ...lees meer »

Start nu jouw carrière in de zorg!

Wil je graag werken in de gezondheidszorg, maar heb je geen diploma? Dan is het leer/-werktraject van Evita Zorg iets voor jou. In 15 maanden behaal je een volwaardig MBO-diploma medewerker maatschappelijk zorg (hierna genoemd MMZ) en ben je direct aan het werk. Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie in de regio Haaglanden. De zorgprofessionals van Evita verlenen dagelijks uiteenlopende zorg aan voornamelijk oudere zorgvragers.  Het beroep Met ee ...lees meer »

Evita Academie breidt uit!

Al een aantal jaar leidt Evita Zorg eigen zorgprofessionals en zij-instromers op in de Evita Academie. De Evita Academie heeft nu naast Evita Zorg en Evita Lokaal, een eigen locatie met een skillslab om te oefenen aan de Van Alkemadelaan in Den Haag. De Evita Academie heeft als doelstelling haar eigen zorgprofessionals op te leiden en een ontwikkelperspectief te bieden. Het geeft tevens de mogelijkheid nieuw personeel te werven voor haar eigen or ...lees meer »

Binnenlopen bij Evita tijdens de week van zorg en welzijn

Kom kijken bij Evita Zorg en Evita Lokaal! Een unieke plek om te werken in de thuiszorg. Ook Evita doet mee aan de week van Zorg en Welzijn. Van maandag 11 t/m vrijdag 15 maart staan wij  voor je klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden om te werken bij Evita. Lukt het je niet om te komen, maar ben je wel geïnteresseerd. Dan kan je contact opnemen door een  e-mail te sturen naar HR@evitazorg.nl   ...lees meer »

Evita Zorg doet mee aan landelijke campagne Ik Zorg

Op 1 november 2018 is de campagne Ik Zorg gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook Evita Zorg vindt het belangrijk om hier aan mee te doen en zet zich in voor deze campagne om de thuiszorg onder de aandacht brengen. Onze junior-wijkverpleegkundige Carmen ging op de foto. Steun jij deze campagne ook? Deel of like dan onze berichten op Facebook, LinkedIn, Instagram en twitter!   ...lees meer »

Evita Lokaal start met dagbesteding op zaterdag

Vanaf zaterdag 23 februari 2019 start het Evita Lokaal met dagbesteding op zaterdag. Naast de huidige maandag, dinsdag en donderdag, zal het Evita Lokaal ook in het weekend haar deuren openen. Zo kan Evita Lokaal een 4e dag dagbesteding realiseren voor ouderen die het prettig vinden om op sociale wijze een zinvolle invulling te geven aan de dag. De dagbesteding van Evita Lokaal is geschikt voor ouderen met een beginnende geheugen problematiek. Be ...lees meer »

Kerstbomenjacht

Blog Judith - Ze heeft er lang naar uitgekeken , het bezoekje aan de kerstmarkt. Vandaag voor mij geen route in de wijk maar op kerstbomenjacht. In juli begon mevrouw zich al af te vragen of het dit jaar een kerststukje of een echte boom zou worden. Ik kon mij er geen voorstelling van maken met een buitentemperatuur van 24 graden. Mevrouw is inmiddels 85 jaar en behoorlijk vitaal. ...Vorig jaar liep zij 2 uur met de boodschappenwagen voor mij uit ...lees meer »