Nieuws

U bent hier:||Nieuws

Vacature Raad van Commissarissen

Op dit moment is er binnen de Raad van Commissarissen een vacature. Evita Zorg zoekt een lid Raad van Commissarissen met financiële kennis. Klik voor meer informatie hier door naar de vacaturepagina. Raad van Commissarissen De Raad van Commissarissen houdt integraal toezicht op het beleid van de directie en op de algemene gang van zaken binnen Evita. Het doel van de Raad van Commissarissen is het waarborgen van de continuïteit en kwaliteit van zo ...lees meer »

Duofiets voor Evita Lokaal

Op het wensenlijstje van Evita Lokaal stond al geruime tijd een duofiets. Een duofiets is een speciale fiets waarmee Evita zorgverleners op veilige wijze kunnen fietsen met klanten. Het heeft een elektrische accu, zodat ook klanten met minder kracht er gebruik van kunnen maken. Fietsen is een hele fijne manier om klanten mee naar buiten te kunnen nemen en in beweging te komen. Heerlijk samen richting strand, langs het Haagse Bos of een rondje doo ...lees meer »

Evita Zorg in Zorgkaart Nederland Top 2020

Met gepaste trots heeft Zorgkaart Nederland op dinsdag 1 december de veertig best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en wijkverplegingorganisaties van 2020 in nederland gepresenteerd. In de categorie Wijkverpleging is Evita Zorg in deze Top terug te vinden. Evita Zorg is blij met de mooie waardering van klanten en trots op de zorgverleners die elke dag hoogwaardige zorg verlenen. Elk verpleeghuis en elke thuiszorgorganisatie met ...lees meer »

Informatieve Evita Cafés voor zorgverleners

De periodieke Evita Cafés die elk voorjaar en najaar georganiseerd worden voor alle Evita zorgverleners, zijn weer van start. Samen met collega’s wordt er stilgestaan bij waardevolle thuiszorg onderwerpen en specifiek Evita aangelegen onderwerpen. In kleine groepjes krijgen zorgverleners een presentatie, wordt er met zorgverleners in gesprek gegaan en wordt er een kleine workshop gehouden. Elk seizoen staat een ander thema centraal. Dit najaar wo ...lees meer »

Medicatie Controle app

Evita Zorg is blij met de toekenning van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) COVID-19 2.0. Het doel van SET is zorgen dat ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of beperking met een grotere kwaliteit van leven langer thuis kunnen wonen door middel van het inzetten van innovatieve elektronische hulpmiddelen.   In samenwerking met Boomerweb heeft Evita Zorg de succesvolle aanvraag ingediend bij Rijksdienst voor Ondernemend ...lees meer »

Jaarlijkse externe kwaliteitsaudit HKZ

Op 28 en 29 september 2020 vond de jaarlijkse HKZ-audit plaats door DEKRA. De auditor heeft de Directie, de Manager Zorg, een Wijkverpleegkundige, de Coördinator Klanten, de Kwaliteitsfunctionaris en de HR-manager bevraagd op diverse kwaliteitsprocessen. Daarnaast heeft zij meegekeken in de praktijk hoe de zorg achter de voordeur door de zorgverleners wordt verleend. Dank aan alle klanten die dit mogelijk hebben gemaakt! Voor de zorgverleners is ...lees meer »

‘Zo blij dat ik in de thuiszorg aan de slag ben gegaan’

In gesprek met Mala, want ze wil graag vertellen over een klant waar ze bijna twee jaar lang met veel plezier voor zorgde en waarbij afscheid nemen moeilijk was. Met warme gevoelens denkt ze terug aan mevrouw. Door haar is Mala klassieke muziek gaan luisteren. De mooie muziek die mevrouw altijd op had staan, luistert Mala nu zelf thuis. Helaas kwam mevrouw onlangs te overlijden. Het was één van Mala’s eerste Evita klanten en de klik met deze mevr ...lees meer »

Evita Zorg blijft met spiegelbijeenkomst inzetten op innovatie 

Evita Zorg organiseerde een succesvolle 1e spiegelbijeenkomst. Een kringgesprek waarbij klanten en mantelzorgers in het bijzijn van zorgverleners, open vertellen over hoe zij de zorg van Evita ervaren. De kracht van de spiegelbijeenkomst bleek uit het directe contact tussen Evita en klant. Deze waardevolle opzet geeft een overzicht van positieve punten, verbeterpunten en aanbevelingen voor verbetering vanuit het perspectief van klanten en hun naa ...lees meer »

Evita Zorg zoekt koerier

Update: positie is vervuld. Evita Zorg zoekt een koerier die dagelijks testen heen en weer wil brengen. In samenwerking met een ziekenhuis gaat Evita Zorg haar zorgverleners zelf testen op corona. Hiervoor is Evita opzoek naar een koerier in Den Haag, die dagelijks testen van A naar B wil brengen tegen een vergoeding per rit. Ben jij iemand die momenteel geraakt wordt door de crisis, geen baan heeft of nauwelijks werk heeft als ZZP’er en in het b ...lees meer »

Dag van de thuiszorg op dinsdag 22 september

Aanstaande dinsdag 22 september is het de dag van de thuiszorg. Hier willen wij graag aandacht aan besteden. Daarom trakteren wij! Volgende week dinsdag hebben we heerlijke petit four sacher in huis. Ben je zorgprofessional of heb je interesse om te starten in de zorg. Nikki en Axel van onze hr afdeling zijn die dag beschikbaar om vrijblijvend met je in gesprek te gaan over werken in de thuiszorg en de mogelijkheden die Evita te bieden heeft. Heb ...lees meer »