Nieuws

U bent hier:||Nieuws

Geheugensteun bij Evita Zorg

Iedere tweede maandag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur inloopspreekuur bij neuropsycholoog/GZ- psycholoog Dr. Caroline Jurgens. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. U hoeft geen afspraak te maken en er zijn geen kosten verbonden aan het spreekuur. U kunt gewoon bij ons binnenlopen en u melden bij de gastvrouw. Het gesprek is vertrouwelijk en aan het eind volgt een vrijblijvend advies. Geheugensteun Iedereen vergeet wel eens wat en e ...lees meer »

Word jij mijn nieuwe collega op de planning?

In ons team van 4 planners werken wij nauw samen. Een collega gaat dit sterke team verlaten en zijn we opzoek naar een opvolger. Ik ben Annelies en ik vertel je graag meer over mijn werkzaamheden bij Evita Zorg. Een dynamische thuiszorgorganisatie in Den Haag. Dagelijks maakt ons team de match tussen ruim 400 klanten en onze zorgverleners. We zijn verantwoordelijk voor alles wat er bij de planning van zorg komt kijken en ik doe dit met veel plezi ...lees meer »

Het leerwerktraject, medewerker maatschappelijke zorg is van start!

De komende 15 maanden gaat een mooie groep leerlingen aan de slag om het MBO diploma MMZ te behalen. Evita kijkt er naar uit om de ontwikkelingen te volgen. Deze maand starten de leerlingen met een intensief programma in de Academie. Waarbij onder andere communicatie, ontwikkelingspsychologie, sociale problematiek, verpleegtechnische vaardigheden en wijkgericht werken aan bod komen. Over enkele weken is iedereen ook echt werkzaam in het veld. Van ...lees meer »

Particuliere zorg van Evita

Het regelen van zorg en begeleiding op maat is een specialisme. De mogelijkheid om gefinancierde zorg te combineren met particuliere zorg is uniek en onderscheidt Evita Zorg van andere zorgaanbieders. Ouderen willen vaak zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook al neemt de (fysieke en/of mentale) gezondheid af. Evita Zorg kan een belangrijke rol spelen in die overweging. Evita Zorg licht hier de mogelijkheden toe en zoomt in op de optie van part ...lees meer »

Activiteiten voor mantelzorgers

Inloop koffieochtend voor mantelzorgers op iedere 3e woensdag van de maand. Van 10:30 tot 12:00 uur staat de koffie klaar in Evita Lokaal. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen delen. U kunt ook terecht voor: Advies en informatie over voorzieningen en (financiële) regelingen Luisterend oor (emotionele steun) Praktische hulp (bijv. bij aanvragen WMO indicaties) Ordenen en/of tijdelijk regisseren van de zorg  Er is altijd een professi ...lees meer »

Wethouder Parbhudayal bezoekt Evita

Op 1 juli jl. opende wethouder Kavita Parbhudayal de nieuwe Evita Academie. De wethouder ging tevens in gesprek met zorgverleners, klanten, mantelzorgers en vrijwilligers van Evita. Het is waardevol dat wethouder Parbhudayal de dialoog aangaat met aanbieders van zorg en welzijn over de gezamenlijke uitdaging om ouderen te ondersteunen en zo lang mogelijk zelfredzaam in hun eigen wijk te laten wonen. Wij zijn de wethouder dankbaar voor de oprechte ...lees meer »

Dag van de thuiszorg

Je werk als zorgverlener is van betekenis. Dank je wel voor je inzet! Vandaag, 24 september, staat er speciaal voor onze zorgverleners iets lekkers klaar op kantoor: kom gezellig langs! Op deze dag laten we ook vast een stukje zien van de nieuwe bedrijfsfilm die Evita Zorg binnenkort zal lanceren. Hierin laten we zien wat we doen en wie we zijn. In beeld gebracht door zorgverleners en klanten vertellen we ook hoe waardevol en mooi de thuiszorg is ...lees meer »

Van bloemen plukken naar de zorg -BLOG-

Mijn naam is Cynthia Hulshof en ik ben 31 jaar. Ik ben het typische voorbeeld van een zij-instromer, ik zal vertellen hoe dat is gekomen: Nog niet lang geleden stond ik elke dag bloemen te plukken: hard werken en niet veel nadenken, tja het enige waar ik aan dacht was “hoe snel gaat de dag vandaag?”. Altijd moeilijk gedoe met contracten en voor ik het wist stond ik weer bij een andere tuinder met weer andere bloemen. Ik had werkelijk geen idee wa ...lees meer »

Nieuwe lichting MBO-V gediplomeerden

De afgelopen 2 jaar leerden en werkten een groep toppers voor het MBO diploma verpleegkunde in de Evita Academie. Op vrijdag 19 juli mochten ze het mooie diploma in ontvangst nemen in het bijzijn van familie, vrienden en collega's. Evita wenst allen een mooie carrière in de zorg. ...lees meer »

Start nu jouw carrière in de zorg!

Wil je graag werken in de gezondheidszorg, maar heb je geen diploma? Dan is het leer/-werktraject van Evita Zorg iets voor jou. In 15 maanden behaal je een volwaardig MBO-diploma medewerker maatschappelijk zorg (hierna genoemd MMZ) en ben je direct aan het werk. Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie in de regio Haaglanden. De zorgprofessionals van Evita verlenen dagelijks uiteenlopende zorg aan voornamelijk oudere zorgvragers.  Het beroep Met ee ...lees meer »