Altijd blijven leren is voor Evita een vanzelfsprekendheid. Evita is continu actief op het gebied van deskundigheidsbevordering en opleiding van zorgverleners. Het doel van de Academie is enerzijds investeren in de ontwikkeling van eigen zorgverleners en anderzijds het aantrekken van nieuwe zorgverleners en zij-instromers. Wij hebben als doel om mensen van binnen en buiten de zorg enthousiast te houden én te maken voor het mooie werk in de thuiszorg.

Evita heeft zorgverleners veel te bieden als het gaat om ontwikkeling in de eigen Evita Academie en werken in een prettige omgeving.

logo-EVA-DEF

Heb je interesse in of vragen over het aanbod van de Evita Academie? Neem dan contact op met onze HR afdeling door te e-mailen naar werken@evitazorg.nl of te bellen naar 070-3141605. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek.

Door zelf opleidingen aan te bieden, kan Evita ervoor zorgen dat de medewerkers op een efficiënte manier de mogelijkheid hebben om te (blijven) leren, zich te ontwikkelen en carrière te maken binnen Evita en om bevoegd en bekwaam te worden en te blijven. Evita wil huidige en potentiële medewerkers vooral zelf en in-house opleiden. De kleinschaligheid (kleine groepen van 8-15 deelnemers) past veel zorgverleners heel goed. Waar nodig en gewenst, wordt gebruik gemaakt van externe deskundigen.

De opleidingen van de Evita Academie zijn niet alleen bedoeld voor huidige en potentiële medewerkers van Evita Zorg. Ook collega-organisaties kunnen hun medewerkers een opleiding laten volgen bij de Evita Academie.

Naast de leer-werktrajecten is er een gevarieerd aanbod van inloopscholingen op het gebied van onder andere medicatie, wondzorg en dementiezorg. Bekijk hieronder het actuele scholingsaanbod.

Actueel scholingsaanbod

Er zijn momenteel geen vacatures.

brochure-EVI-inloopscholingen-2021-DEF-voorzijde

Download de folder Inloopscholingen

of

Download de scholingskalender

Aan deelname van (inloop)scholingen zijn geen kosten verbonden voor zorgverleners van Evita Zorg.
Een aantal scholingen in deze kalender zijn ook toegankelijk voor zorgverleners die niet aan Evita Zorg verbonden zijn. Dit wordt aangegeven in
de tabel ‘doelgroep’. De kosten voor een inloopscholing bedragen dan €50 per persoon per scholing. Voor de kosten van de andere aangeboden
scholingen; neem contact op met de HR afdeling van Evita Zorg via opleidingen@evitazorg.nl. Aanmelden kan ook via dat e-mailadres.
Voor sommige scholingen is accreditatie aangevraagd.