Altijd blijven leren is voor Evita Zorg een vanzelfsprekendheid. Evita is continu actief op het gebied van deskundigheidsbevordering en opleiding van zorgverleners. Het doel van de Evita Academie is enerzijds investeren in de ontwikkeling van eigen zorgverleners en anderzijds het aantrekken van nieuwe zorgverleners en zij-instromers. Wij hebben als doel om mensen van binnen en buiten de zorg enthousiast te houden én te maken voor het mooie werk in de thuiszorg.

Evita heeft zorgverleners veel te bieden als het gaat om ontwikkeling in de eigen Evita Academie en werken in een prettige omgeving. De meeste scholingen zijn ook toegankelijk voor zorgprofessionals die niet aan Evita Zorg zijn verbonden.

logo-EVA-DEF

Heb je interesse in of vragen over het aanbod van de Evita Academie? Neem dan contact op met onze HR afdeling door te e-mailen naar opleidingen@evitazorg.nl of te bellen naar 070-314 16 05. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek!

Start opleiding Huishoudelijk verzorgende en begeleider

In het najaar start de Evita Academie met een nieuwe leerwerktraject voor Huishoudelijk verzorgende en begeleider. Je gaat elke week een dagdeel naar de Evita Academie waar je les krijgt en daarnaast ben je aan het werk in de wijk. Je hebt dus meteen een inkomen. Je oriënteert je tijdens de opleiding Huishoudelijk verzorgende en begeleider op ondersteuning thuis en bij het huishouden, je leert signaleren op veranderingen in de gezondheid, het welbevinden en de ondersteuningsbehoefte van de klant. Na afronding ontvang je het MBO-certificaat ‘Ondersteuning thuis’.

Download de folder voor het Leerwerktraject Huishoudelijk verzorgende en begeleider

Opleidingen, scholingen en leer-werktrajecten in de zorg

Door zelf opleidingen aan te bieden, zorgt Evita ervoor dat de medewerkers op een efficiënte manier de mogelijkheid hebben om te (blijven) leren, zich te ontwikkelen en carrière te maken binnen Evita en om bevoegd en bekwaam te worden en te blijven. Evita wil huidige en potentiële medewerkers vooral zelf en in-house opleiden. De kleinschaligheid (kleine groepen van 8-15 deelnemers) past veel zorgverleners heel goed. Waar nodig en gewenst, wordt gebruik gemaakt van externe deskundigen. Het kan gaan om korte scholingen, maar ook om leer-werktrajecten en opleidingen tot helpende, verzorgende en verpleegkundige. Eigenlijk bieden we voor iedereen wat wils: starters, ervaren zorgprofessionals en zij-instromers.

Zorgopleidingen voor externe organisaties

De opleidingen van de Evita Academie zijn niet alleen bedoeld voor huidige en potentiële medewerkers van Evita Zorg. Ook collega-organisaties uit de regio Haaglanden of daarbuiten kunnen hun zorgprofessionals een opleiding laten volgen bij de Evita Academie.

Gevarieerd scholingsaanbod voor zorgprofessionals

Naast de leer-werktrajecten is er een gevarieerd aanbod van inloopscholingen op het gebied van onder andere medicatie, wondzorg en dementiezorg. Bekijk hieronder het actuele scholingsaanbod en schrijf je in!

Kalender inloopscholingen Evita Academie 2022

In de kalender inloopscholingen voor 2022 vind je een gevarieerd programma aan inloopscholingen. Alle inloopscholingen zijn toegankelijk voor zorgverleners van Evita Zorg én van andere zorgorganisaties.

Kalender inloopscholing Evita Zorg 2022 voorkant

 

Download hier de kalender inloopscholingen 2022.

Scholingenkalender Evita Academie 2022

Naast de kalender met de inloopscholingen heeft de Evita Academie ook een kalender gemaakt waarop ook de andere scholingen staan vermeld. Hierop vind je bijvoorbeeld ook de scholing BIG-vaardigheden, de training basiszorg, etc. Deze kun je hieronder downloaden.

Download het complete scholingsaanbod van 2022

Academie les in de klas klein

Kosten inloopscholingen Evita Academie

Aan deelname van (inloop)scholingen zijn geen kosten verbonden voor zorgverleners van Evita Zorg. Veel scholingen in deze kalender zijn ook toegankelijk voor zorgverleners die niet aan Evita Zorg verbonden zijn. Dit wordt aangegeven in de tabel ‘doelgroep’. De kosten voor een inloopscholing bedragen dan €50 per persoon per scholing. Voor informatie over de kosten van de andere aangeboden scholingen, neem contact op met de HR afdeling van Evita Zorg via opleidingen@evitazorg.nl. Aanmelden voor de scholingen kan ook via dat e-mailadres.
Voor sommige scholingen is accreditatie aangevraagd.