Van 22 t/m 27 maart doet Evita Zorg mee aan de Ontdekdezorg week. Deze week is bedoeld voor werkzoekenden die zich willen oriënteren op een baan in de zorg en welzijn. Tijdens deze week wil Evita Zorg vertellen over de mogelijkheden en de verschillende mooie thuiszorg functies binnen Evita Zorg. Evita Zorg biedt ruime mogelijkheden voor zowel ervaren als startende zorgverleners en zij-instromers. Benieuwd naar onze activiteiten tijdens de Ontdekdezorg week? Download hier het activiteitenprogramma

Lees op deze pagina ook het succesverhaal van Jeanine van Deursen en hoe zij twee jaar geleden via de Ontdekdezorg week in contact kwam met Evita Zorg en nu met veel plezier en een waardevol diploma aan het werk is in de thuiszorg. En in onderstaande interview gaat Evita verpleegkundige Carmen Boks in gesprek met Jeanine van Deursen over haar ervaring met werken in de thuiszorg. Neem jij ook contact met ons op?

Verpleegkundige Carmen Boks in gesprek met zorgverlener Jeanine van Deursen.

Vacatures Evita Zorg

Evita Zorg vindt het belangrijk dat iedereen die aan de slag wil in de zorg of wil groeien in de zorg, een kans krijgt om te ontdekken wat er mogelijk is. Ben je nu werkzaam in een hele andere sector, maar wil je de overstap maken naar de zorg en in het bijzonder de thuiszorg? Dan gaan we graag met je in gesprek. Ben je werkzaam in de zorg en wil je een zorgdiploma halen om breder inzetbaar te zijn? Ook dit is een mogelijkheid. Neem contact op met onze HR afdeling. Telefonisch kan dit via 070-3141605 of via e-mailen naar werken@evitazorg.nl. Nikki Goedemondt en Axel van Kesteren staan voor je klaar.

Spreekt Evita Zorg je aan? Klik dan hier door naar facebook, instagram, twitter of LinkedIn en blijf ons volgen.

Het interview met Jeanine van Deursen dat te lezen is op www.zorgenwelzijnplein.nl

Ben je geïnteresseerd in wat andere organisaties voor je kunnen betekenen? Via onze pagina op de website van Ontdekdezorg week, kan je doorklikken en oriënteren op werken in zorg en welzijn.

Wij wensen iedereen een informatieve en inspirerende Ontdekdezorg Week!

www.ontdekdezorgweek.nl

Bekijk hieronder het Evita Zorg activiteitenprogramma: