Dianne van Bohemen
Dianne van Bohemen
Mijn naam is Dianne van Bohemen, 22 jaar en ik zit nu in het derde jaar van de opleiding verpleegkunde aan de Haagse Hogeschool. Dankzij ervaring met de thuiszorg heb ik voor deze opleiding gekozen. Ik ga nu twintig weken stage lopen bij Evita en ik ben heel benieuwd wat dit mij gaat brengen. Ik hoop dat ik door de kennis die ik al heb en de ervaring die ik bij Evita op ga doen uit zal groeien tot een professionele verpleegkundige in de toekomst.
Kyrina Veenstra
Kyrina Veenstra
Mijn naam is Kyrina. Ik ben 22 jaar en kom uit Den Haag. Ik studeer aan de HaagseHogeschool en zit momenteel in het 4e jaar van de hbo-v. Ik zal bij Evita stage lopen tot februari, ik kijk hier erg naar uit om hier te mogen leren en af te studeren.
Kiran Balkaran
Kiran Balkaran
Mijn naam is Kiran Balkaran. Ik ben 21 jaar oud en doe de opleiding op de Hogeschool Rotterdam. Ik zit nu in mijn derde jaar en kom vijf maanden bij Evita thuiszorg stage lopen.
Ik heb voor de opleiding Verpleegkunde gekozen, omdat ik het fijn vind om met mensen om te gaan en ze te kunnen helpen. Ik hoop hier veel te mogen leren en leuke ervaringen op te doen.
Sytske Heddema
Sytske Heddema
Mijn naam is Sytske Heddema en ik ben een achttien jaar oude Lelystadse. Eind augustus ben ik vanuit Leeuwarden naar ‘s-Gravenhage verhuisd om mijn studie HBO-V te vervolgen aan De Haagse Hogeschool en de laatste twee jaar daar af te ronden. In de zorg tot nu toe, heb ik het contact met de mensen om mij heen als heel leuk ervaren en mag ik nu met een frisse blik ervaring opdoen bij de Thuiszorg van Evita.
Claire van den Tempel
Claire van den Tempel
Ik ben Claire van den Tempel en voor mijn afstudeerstage maak ik deel uit van het wijkleerteam. In mijn vrije tijd hou ik van sporten in buitenlucht en samen met vrienden op een terrasje zitten. Vier jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Hbo-Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze periode heb ik me hart verloren aan het werken in de Thuiszorg. Ik ben daarom ook erg enthousiast om te beginnen en hoop iedereen van goede zorg te voorzien!
Rico Kok
Rico Kok
Ik ben Rico Kok en ben 25 jaar oud. Ik ben 3e jaars verpleegkunde student op de Hogeschool Rotterdam. Sinds 28 augustus loop ik stage bij Evita om zo ervaring op te doen in de thuiszorg! De stage duurt 20 weken en ik hoop dat het een leuke, leerzame tijd wordt!
Naomi Bouwhuis
Naomi Bouwhuis
Hoi, ik ben Naomi Bouwhuis, 21 jaar oud en ben derdejaars HBO-V student aan de Haagse Hogeschool. In de periode van september tot februari loop ik 4 dagen per week stage bij Evita Zorg. Tijdens onze stage gaan we onze eigen route lopen en ons bezig houden met het Elektronisch Cliëntendossier. Ik heb er heel erg veel zin in!