Vanochtend kwam een nieuwe levering met 23400 FFP2 mondkapjes binnen. Deze levering maakt onderdeel uit van de materialen die besteld konden worden door de donatie van Fonds1818. Voor de medewerkers van Evita Zorg werk aan de winkel om alle mondkapjes zo snel mogelijk op plaats van bestemming te krijgen. De setjes beschermende materialen voor onze eigen zorgverleners liggen klaar om opgehaald te worden. Fantastisch hoe zorgverleners voor elkaar materialen meenemen en er goed voor wordt gezorgd dat ten alle tijden onze medewerkers beschermd zorg verlenen.

Op ons Evita Zorg youtube kanaal staan verschillende Evita Zorg instructiefilmpjes over hoe de beschermende materialen door onze zorgverleners gebruikt worden. Ben je hierin geinteresseerd? Ga naar youtube en zoek onder Evita Zorg naar ons kanaal.

Wij zijn ook blij met het idee dat weer heel veel zorgverleners in de regio Haaglanden voorzien kunnen worden van de beschermende materialen die zo nodig zijn. Ondertussen worden nog steeds mondkapjes en schorten genaaid door een groeiende groep enthousiaste en handige naaisters. Deze beschermende materialen zijn essentieel. Wij zijn enorm trots dat hier zo enorm hard aan gewerkt wordt!

Zoveel individuen en bedrijven die zich er voor inzetten om ons te voorzien van alle beschermende materialen die nodig zijn. Ruim een maand geleden begon het grote inzamelen. Toen sprak ook onze grafisch onterper van Graphic Square als een van de eersten, zijn partners aan om te helpen. Tuincentrum de Bosrand; de ambachtelijke slager Jongeneel en schoonmaakbedrijf Bella, reageerden hier op met donaties. Inmiddels is er een hele georganiseerde stroom op gang gekomen om zoveel mogelijk zorgverleners te voorzien van beschermende materialen. We doen wat we kunnen en hier blijven we aan werken zolang als nodig is! #staysafe