Van 16 t/m 21 maart vinden er door heel Nederland verschillende activiteiten plaats om kennis te maken met zorg en Welzijn. Evita Zorg doet mee in de regio Den Haag!

Onze verpleegkundige Carmen vertelt in haar vlog over wat je in deze week kan verwachten van Evita.

 

Gedurende deze week organiseren wij elke dag leuke activiteiten om kennis te maken met de thuiszorg en Evita Zorg.

De activiteiten zijn interessant voor zowel zorgprofessionals als voor starters in de zorg. Ook als je nog niet werkzaam bent in de zorg, informeren wij je graag. Zo hebben wij ook opleidingsmogelijkheden. Bekijk hier ons weekoverzicht en maak kennis met Evita. Wat spreekt jou aan? Je bent van harte welkom!

Ontdek of het werken in de zorg echt iets voor jou is tijdens de ontdekdezorg week.
Voor vragen kan je contact opnemen met 070-3141600 of e-mailen naar i.hector@evitazorg.nl0001 (3)
Locatie: Evita Zorg; Evita Lokaal en Evita Academie
Adres: Van Alkemadelaan 309a, 2597 AJ Den Haag
Informatie over het weekprogramma:
Loop binnen! onze deur staat open
Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart, van 09.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom om bij ons binnen te lopen. Wij vertellen je graag meer over Evita Zorg, het Evita Lokaal en onze Evita Academie.
Aanmelden: niet nodig
In gesprek met…
Loop bij ons binnen en ga in gesprek met diverse medewerkers van Evita. Zij kunnen je als geen ander vertellen over werken in de zorg. Over werken in de thuiszorg en nog specifieker, over werken bij Evita. In bovenstaand overzicht staat wie beschikbaar is op welk moment.
Aanmelden: niet nodig
Netwerk cafe
Op dinsdagmiddag 17 maart van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt er bij de Haagse Hogeschool een netwerkcafé georganiseerd waarbij organisaties en potentiële medewerkers op een laagdrempelige manier elkaar kunnen ontmoeten. Evita is hier aanwezig.
Adres: Johanna Weserdijkplein 75 Den Haag
Inloopscholing complementaire zorg
Deze scholing wordt gegeven door Wijkverpleegkundige Mirjam Wijsbeek en Verzorgende 3-IG Ingrid Spaans. (Thuis)zorg is meer dan alleen de praktische handelingen; veel meer het zien van de behoeften van de klant in het moment. Hoe kun je jouw kennis en vaardigheden voor complementaire zorg inzetten. Handvaten en praktische tips over thema’s als inwrijvingen, pijn en een goed verzorgde klant.
Aanmelden: Er zijn max. 25 plaatsen per scholing. Om deze reden graag aanmelden via hr@evitazorg.nl
Informatiebeurs
Op donderdagmiddag 19 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur wordt er een Innovatiebeurs georganiseerd op bij het CIV, Centrum voor Innovatief Vakmanschap. Het is niet een standaard ‘banenbeurs’, maar willen potentiële medewerkers en studenten laten zien wat er allemaal op dit gebied allemaal speelt in het veld en ze op die manier enthousiasmeren voor leren en werken in de zorg.  Ook kunnen de organisaties van elkaar zien wat ze doen op dit gebied.
Adres: Aspasialaan 19 Den Haag