Velen van jullie hebben er pas weer een gekregen, een uitnodiging voor de inloopscholing. Komende maand staat die in het teken van tiltechnieken, ARBO-check en verantwoord werken.
Echter, deze scholingen vinden vanaf nu elke maand plaats met iedere keer een ander thema op het programma. Het schema van de inloopscholingen voor komend jaar vinden jullie hieronder.

Het doel van de inloopscholingen is, vanzelfsprekend, het vergroten van kennis en ervaring op een specifiek gebied. Door deze continue ontwikkeling behouden en vergroten we de kwaliteit van zorg.
Daarnaast bindt het de zorgverleners en hebben we weer even scherp zicht op de werkprocessen en protocollen bij Evita, want: ‘’zo doen we dat bij Evita’’.
Voel jij je verbonden met een bepaald thema, heb je veel ervaring en wil je je collega’s hier graag in scholen? Geef dit dan aan! We zijn namelijk hard op zoek naar zorgverleners die deze scholingen kunnen geven.
Mis je nog een thema waarin je graag geschoold wil worden? Ook dat horen we graag want we willen dit doorlopend blijven organiseren en jullie input uit het werkveld is daarvoor hard nodig!
We hopen velen van jullie te zien (leren) op de scholingen!

Jullie kunnen je nog opgeven voor de scholing van 26 oktober! Geef je snel op want vol=vol Dit kan via a.haspers@evitazorg.nl ofplanning@evitazorg.nl