Evita biedt ‘Alles onder één dak’ wat ertoe bijdraagt dat mensen zo lang en comfortabel mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Evita Lokaal is al 5 jaar dé ontmoetingsplek voor en door buurtbewoners in het Benoordenhout en met ingang van 1 januari 2020 door de gemeente erkend als Haags Ontmoeten Plus-locatie!

Haag Ontmoeten is een nieuwe kansrijke voorliggende voorziening voor ouderen en hun mantelzorgers. In een PLUS locatie is altijd een professional aanwezig waardoor ouderen, indien nodig of wenselijk, langer op hun vertrouwde plek kunnen blijven, ook als de situatie verslechtert.

Wij zijn er trots op dat we een Haags Ontmoeten Plus locatie zijn geworden; het is wat reeds dagelijks plaats vindt in het Evita Lokaal en wat nu door de gemeente een label heeft gekregen. Het mooie is dat Haags Ontmoeten een stads breed initiatief is waar we als locaties samen met de gemeente verder inhoud aan kunnen geven zodat we met elkaar bouwen aan toekomst bestendige plekken waar de Haagse burger naar toe kan voor informatie, zingeving en ondersteuning! Aldus Nicole Bicker.

Vanmiddag delen alle locaties de nieuwste ontwikkelingen van Haags Ontmoeten met partners, (WMO)casemanagers, professionals en wethouder mw Kavita Parbudhayal.