‘Hoe meld ik mij aan voor thuiszorg?’ Een vraag die al snel bij u opkomt wanneer de behoefte aan zorg groter wordt. Thuiszorg van Evita Zorg kunt u eenvoudig zelf aanvragen. Omdat Evita Zorg gespecialiseerd is in thuiszorg, zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een zorgbehoefte.

Wilt u zich liever eerst verdiepen in de thuiszorg van Evita Zorg voordat u deze nieuwe stap gaat zetten, vraag dan onze brochure aan. Voor een acute zorgvraag en minder dringende vragen kunt u ons op ieder moment van de dag bereiken (ook in het weekend). Dit kan telefonisch, op het nummer 070-3141600 of door een mail te sturen naar info@evitazorg.nl. Ook kunt u ervoor kiezen het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder en komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Welke zorg voor u het meest geschikt is, bepaalt hoe de aanvraag verloopt en onder welke regeling u zal vallen. Er zijn drie mogelijke routes voor het aanvragen van thuiszorg van Evita Zorg:

  • Wijkverpleging
  • Wet langdurige zorg
  • WMO

Hier leest u meer over de mogelijkheden die u heeft bij het voorzien in uw zorgvraag en hoe Evita Zorg u kan helpen bij het realiseren van deze thuiszorg.