Met gepaste trots heeft Zorgkaart Nederland op dinsdag 1 december de veertig best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en wijkverplegingorganisaties van 2020 in nederland gepresenteerd. In de categorie Wijkverpleging is Evita Zorg in deze Top terug te vinden. Evita Zorg is blij met de mooie waardering van klanten en trots op de zorgverleners die elke dag hoogwaardige zorg verlenen.

20201201_091142Elk verpleeghuis en elke thuiszorgorganisatie met dertig of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in 2020 deed automatisch mee om een plek in de Zorgkaart Nederland Top 2020. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties. Aan de hand van deze waarderingen is uitgerekend wie er in 2020 het best gewaardeerd werden door hun patiënten en klanten.

Natalie Bommeljé, directeur Evita Zorg zegt hierover. “Deze notering in de Top 10 geeft ons bevestiging dat alle deskundigheid, energie en liefde die wij in ons werk stoppen door onze klanten hoog worden gewaardeerd. Juist in dit jaar, waarin ook de thuiszorg behoorlijk onder druk staat door corona, is die zichtbare waardering voor ons een aanmoediging. Een aanmoediging om door te gaan met ons werk zoals wij dat altijd doen: met oog voor onze klanten, onze zorgverleners én voor de kwaliteit van onze zorg. Wij bedanken iedereen die een reactie heeft achtergelaten op Zorgkaart Nederland.”