Uitreiking awards voor ZZP-opdrachtgever van het jaar

Evita Zorg is doorgedrongen tot de finale van de Client Awards, voorheen de verkiezing van de ZZP-opdrachtgever van het jaar. Met deze verkiezing wordt de kwaliteit van het flexibel inhuurbeleid van honderden grote, middelgrote en kleine organisaties gemeten. De winnaars worden bekend gemaakt op de Dag van de Flexibele Arbeid op 19 januari 2017.

Het is de derde keer dat de verkiezing wordt georganiseerd en daarmee is het de langstlopende verkiezing op haar gebied. Op basis van referenties van flexibele medewerkers/ZZP’ers, een online vragenlijst voor de organisatie en een video-interview met het management wordt de ranglijst door een gerenommeerde jury bepaald. Er worden Client Awards uitgereikt op basis van sector, aantal medewerkers en omzetniveau. Evita Zorg werd in 2014 algeheel winnaar van deze verkiezing. In 2015 werd de organisatie tot winnaar van de Client Awards uitgeroepen in de categorie “Zorg” binnen Nederland.

‘ZZP’ers vormen in de thuiszorg de onmisbare flexibele schil voor zorgaanbieders. Dankzij de inhuur van ZZP’ers zijn thuiszorgaanbieders in staat om bepaalde vormen van acute en intensieve zorg snel én tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten te blijven aanbieden’, aldus Pascal Noordover, directeur stafdiensten van Evita Zorg. ‘Wij vinden de relatie met ZZP’ers net zo belangrijk als die met onze medewerkers in loondienst. Zo vinden wij het belangrijk om ZZP’ers te ondersteunen in hun professionaliteit door hen ook gebruik te laten maken van ons scholingsaanbod.’

‘Online referenties hebben als effect dat het niveau en de kwaliteit van flexibele medewerkers significant omhoog gaat. Het tonen van deze referenties is een ideale manier voor een organisatie om zich als aantrekkelijke opdrachtgever te profileren. Met de uitverkiezing tot finalist heeft Evita Zorg bewezen in 2016 ook weer goed bezig te zijn en op te vallen op dit gebied,’ zegt Jeroen Sakkers, van Victor Mundi, initiatiefnemer van de Client Awards.