Heeft u het gezien?! Pascal Noordover was namens Evita Zorg te gast bij een talkshow op Den Haag TV:

Talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’ live op Den Haag TV

Den Haag TV zond dinsdag 14-11 de eerste aflevering uit van de talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’, live vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart organiseert Debatmeester in samenwerking met de krant Den Haag Centraal elke tweede dinsdag van de maand dit praatprogramma. In de eerste aflevering, dinsdag tussen 18.00 en 19.00 uur, stond het thema ‘Zorg’ centraal. Gasten waren Pascal Noordover (Evita Zorg), Tia Quaedvlieg (Cliëntenraad Sociaal Domein) en Liane den Haan (ouderenbond ANBO). Ook Tweede Kamerlid Anne Mulder van de VVD is te gast. De talkshows worden gepresenteerd door Ivar Lingen en Theodore Pronk. Marcel Verreck is columnist. Het publiek kan vanuit de zaal meepraten met het themagesprek. Verder krijgt telkens een andere wijkorganisatie ‘spreektijd’ om eigen thema’s te agenderen. Huisband Caterpillar rijgt de items muzikaal aan elkaar.

Bent u ook zo nieuwsgierig maar heeft u de live uitzending gemist? Via de volgende link kan u de hele uitzending terug kijken: https://livestream.com/bibliotheekdenhaag/events/7935088