Evita zorg wil mensen die (nog) geen zorg van Evita ontvangen, de mogelijkheid bieden om, met het oog op de toekomst, abonnee te worden van Evita.

De 4 zekerheden van het abonnement

  • U bent verzekerd van snelle inzet van zorg
  • U bent en blijft bij ons in beeld
  • U heeft een vaste coördinator
  • U bent goed geïnformeerd over zorg- en ondersteuningsmogelijkheden

IMG_3418

Basis abonnement

Indien u abonnee wordt bij Evita komt de coördinator klanten op huisbezoek. Zij blijft uw vaste aanspreekpunt zolang u abonnee bent. De huidige gegevens worden in ons systeem opgenomen. De abonnee is vanaf dan in beeld bij Evita en als er dan zorg nodig is, kan deze sneller ingezet worden. Abonnees worden verder geïnformeerd door middel van nieuwsbrieven, worden op de hoogte gehouden van lezingen, van ontwikkelingen in de zorg en andere voor de abonnee relevante onderwerpen.

Plus abonnement

Bovenop de diensten vanuit het basis abonnement krijgt u eens per kwartaal een huisbezoek á 1 uur van een vaste Evita Professional waarin besproken wordt hoe het met u gaat. De Professional kan u tijdens dit uur ook adviseren over zorg- en ondersteuningsmogelijkheden, aanpassingen in huis en/of alarmering. Indien nodig kan een en ander direct in gang gezet worden.

Geïnteresseerd naar meer informatie? Neem contact op met Nicole Bicker via 070-3141602 of e-mail naar n.bicker@evitazorg.nl

Vraag de brochure aan

Ervaringen van klanten

“Als alleenwonende met Parkinson heb ik me voor te bereiden op de toekomst. Mede door het intake gesprek en de mogelijkheden die jullie organisatie biedt weet ik nu dat ik er niet alleen voor hoef te staan en dat geeft me vertrouwen op de toekomst.”