duofiets1Op het wensenlijstje van Evita Lokaal stond al geruime tijd een duofiets. Een duofiets is een speciale fiets waarmee Evita zorgverleners op veilige wijze kunnen fietsen met klanten. Het heeft een elektrische accu, zodat ook klanten met minder kracht er gebruik van kunnen maken. Fietsen is een hele fijne manier om klanten mee naar buiten te kunnen nemen en in beweging te komen. Heerlijk samen richting strand, langs het Haagse Bos of een rondje door Benoordenhout. Een waardevolle bijdrage aan het welzijn en de vitaliteit.

Evita Lokaal heeft deze duofiets nu kunnen aanschaffen door een donatie van fonds1818. En naar volle tevredenheid de duofiets aangekocht bij Hozee fietsenhandel in Mariahoeve. De fietsenhandel maakte het sympathieke gebaar om een gecertificeerd slot te doneren, zodat de fiets veilig gestald kan worden bij de gevel van Evita Zorg aan de Van Alkemadelaan.

Voor vragen over de duofiets kan contact opgenomen worden met Evita Lokaal, door een e-mail te sturen naar info@evitalokaal.nl