In navolging van de maatregelen van de overheid om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, stelt Evita Zorg alles in het werk om de kwaliteit van zorg te blijven waarborgen en tegelijkertijd verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierbij is er aandacht voor bescherming van zowel klant als zorgverlener. Continuiteit van onze zorg op een veilige manier heeft prioriteit.

Het verlenen van thuiszorg geeft mensen de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Deze vorm van zorg moet verleent kunnen blijven worden. Evita Zorg heeft daarom strikte maatregelen genomen om dit te bewerkstelligen. De adviezen van het RIVM en de GGD worden nauwlettend gevolgd en op basis van deze adviezen worden procedures continu aangepast waar nodig. Hierover is zorgvuldige communicatie richting klant en zorgverlener.

Evita is trots op de medewerking van haar klanten en de enorme loyaliteit van haar zorgverleners en team op kantoor.

Tevens zien wij ook in onze wijk Benoordenhout mooie initiatieven ontstaan van buurtgenoten die willen helpen waar nodig. Omzien naar elkaar is waardevol, en samenwerking van groot belang.

Heeft u vragen of bent u bezorgd? U kunt contact opnemen met Maaike Vedder, Manager Zorg.

m.vedder@evitazorg.nl

070-3141600