IMG_3418

Evita zorg wil mensen die (nog) geen zorg van Evita ontvangen, de mogelijkheid bieden om, met het oog op de toekomst, abonnee te worden van Evita.

Indien u abonnee wordt bij Evita komt de coördinator klanten op huisbezoek. Zij blijft uw vaste aanspreekpunt zolang u abonnee bent. De huidige gegevens worden in ons systeem opgenomen. De abonnee is vanaf dan in beeld bij Evita en als er dan zorg nodig is, kan deze sneller ingezet worden. Abonnees worden verder geïnformeerd door middel van nieuwsbrieven, worden op de hoogte gehouden van lezingen, van ontwikkelingen in de zorg en andere voor de abonnee relevante onderwerpen.

De kosten van het abonnement bedragen € 35,- per jaar (incl. BTW) per persoon. Wat voor ons voorop staat, is dat mensen zelf regie behouden maar ondertussen wel bij ons in beeld zijn. De klantvraag staat bij ons centraal en het is mooi om ook op deze manier, nog vóór er zorg nodig is, van betekenis te kunnen zijn voor mensen.

Geïnteresseerd naar meer informatie? Neem contact op met Nicole Bicker via 070-3141602 of e-mail naar n.bicker@evitazorg.nl

Vraag de brochure aan